Sayfalar

1 Şubat 2012 Çarşamba

Giden Sevgiliyi Geri Getirme Duası

sevgiliyi geri getirme duası
Sevdiğini geri getirme duası
Giden sevgilisini geri getirmek, giden sevgililerini yeniden hayatlarına çekmek isteyen yüzlerce insanın her gün bu isteklerine kavuşmak için etkili dua ya da büyü arayışında olduğunu biliyor muydunuz? Yani yalnız değilsiniz.

 İnternette arama motorlarında arama yaptığınızda karşınıza çıkan yüzlerce hatta binlerce sayfada çeşit çeşit dualar, büyüler ve ne yazık ki aşk acısı çeken insanları sömürmek için web sitesinden kendini pazarlayan medyumlara ne diyorsunuz? Nedir bu eski sevgilileri, nişanlıları ya da eşleri zorla geri getirme merakı?

Giden sevgiliyi geri getirmek için en etkili dua hangisidir hemen söyleyelim; ellerinizi gökyüzüne kaldırarak tüm içtenliğinizle Allah’tan kendiniz için en hayırlısını istediğiniz, O’na kendinizi teslim ederek acılarınızı hafifletmesini dilediğiniz dua en etkilisidir.

 Zira Allah ile iletişim kurmak ve O’ndan yardım dilemek için önceden yazılmış ezber metinlere ya da 3.şahıslara ihtiyacınız yoktur, O sizi duyar ve kalbinizi bilir. Bu sebepten Allah’a teslim olun, samimiyetle isteyin, ve sabredin. İşte en etkili dua budur.

Allah kullarına kullanmaları için akıl ve fikir ihsan etmiştir. İşte bu sayede insan isteklerine kavuşabilir. Yeterince kararlı olunduğunda yapılamayacak hiçbir şey yoktur, buna eski sevgilinizi geri kazanmak da dahil!

Eski sevgilinizi önceden yazılmış, ne olduklarını bilmediğinizi Arapça metinler ya da medyumların yardımı ile geri döndüremezsiniz. Bu gerçekle yüzleşin, bu bir seçenek değil zira sonuçları sizin için ağır olur. Ya boşu boşuna umutlanır ve gerçekten yapmanız gerekenleri yapmazsınız ya da başınıza bahsetmek bile istemeyeceğim dertler alırsınız.

Öte yandan, büyü denilen şey maalesef vardır. Allah’ın indirmiş olduğu kutsal ayetleri kötüye kullanarak insanlar ne yazık ki başka insanların hayatlarını etkileyebilmektedirler. Ancak sonuçları hiç de hayırlı olmamaktadır.

Büyünün tesiri ile yapılmış olan her şeyin hiç istenmeyen sonuçlar vermesi kesindir. Üstelik de herkes büyü yapamayacağı için ters tepmesi de kuvvetle muhtemeldir. İnternette, forumlarda orada burada bulup da kendi kendinize yapmaya çalışacağınız büyülerin gerçekte ne olduğunu biliyor musunuz?

En iyisi bilmediğiniz hem de tehlikesi büyük bu işlere kalkışmayın. Kendilerine Medyum ya da Hoca diyerek sözüm ona hayırlı bir işe vesile olacaklarından günah işlenmiş olunmayacağını telkin ederek her şeyi yapabilecek durumda olan çaresiz insanları kandırarak geçimini sağlayanlara ne paranızı, ne vaktinizi harcamayın.

 Allah’ın bir ilmi varsa -ki var, bu ilm herkes içindir, ve Allah rızası içindir. Hiç bir Medyum ya da Hoca’dan büyü için fiyat teklifi aldınız mı? En son duyduğumda garantili geri döndürme büyü tarifesi 400 ila 3.000 tl arasında değişiyordu.

Peki o zaman eski sevgilinizi nasıl geri kazanacaksınız?  

Tabii ki onun sizi geri istemesini sağlayarak! Kendi rızasıyla, hiçbir dış etken olmaksızın sizi geri istediğinde ipler sizin elinize geçmiş olacak.

Şaşıracaksınız belki ama insan psikolojisini iyi bilirseniz ve yolunuzdan sapmadan ilerlerseniz eski sevgiliniz size koşarak gelecektir, neticede o da bir insan öyle değil mi?Şunu unutmayın, insan psikolojisini iyi bildikten sonra elde edilemeyecek hiçbir istek yoktur.

İşte bu web sitesi size bu konuda yardım etmek için oluşturuldu. Diğer yazılarda bazı tavsiye ve ipuçlarını bulabilirsiniz. Ama aklınızdan şu büyü, dua, medyum fikirlerini derhal kovun, anlaştık mı?

Unutmayın, onu yeniden kollarınıza alabilirsiniz, durumunuz ne kadar umutsuz gözükürse gözüksün!
Öncelikle ters psikolojinin bazı önemli gereklerinden bahsedelim. Eski sevgilinizi geri kazanmaya odaklanmamalısınız, en azından şimdilik. Eski sevgilinizin kalbini geri kazanmak için harekete geçmeden önce kendinizi kontrol etmeyi başarabilmelisiniz.

Evet şu anda kendinizi çok kötü hissediyorsunuz, muhtemelen 7/24 eski sevgilinizi düşünüyorsunuz, ne yaparsanız size eski sevgilinizi hatırlatıyor, ama sakin olmak ve kontrolü kaybetmemek zorundasınız. Eski sevgilinizi geri kazanmanız konusunda okuyacağınız tavsiyeler kalbinizi bile kırsa odak noktanızı kaybetmemelisiniz.

Her zaman kendinizi kontrol etmelisiniz. Yalvarmayın, taviz vermeyin ve eski sevgilinizin karşısında ona ne kadar ihtiyacınız olduğunu söyleyerek ağlamaya başlamayın!

Birini kendinize zorla aşık edemezsiniz ama şansınızı artırabilirsiniz. Eski sevgiliniz kendinize aşık etmeniz ise nispeten daha kolaydır çünkü zaten bir defa size aşık olmuştur. Zaman, sizin kendinize iyi bakmanız, kendine daha güvenli bir insan olmanız ve daha çekici biri haline dönüşmeniz eski sevgilinizi size daha çabuk aşık edecektir.

Bunlar ters psikolojinin bazı temel adımlarıdır. Eğer bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz “Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları”  adlı kitaba göz atabilirsiniz. Hem ters psikolojiyle alakalı bir çok bilgi hem de eski sevgilinizi geri kazanmak konusunda denenmiş ve başarılı olmuş taktikleri bulabilirsiniz.

4 yorum:

  1. bu kitabla ilgili bilgi almak için iletişim telefonu yokmu

    YanıtlaSil
  2. acil cevaplarsanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski erkek arkadaşı geri kazanma formülü kitabı dijital bir e-kitap tır.Bilgisayarnıza indirerek okuyabilirsiniz.Kitabın resmi sitesi >> Eski Erkek Arkadasi Geri Kazanma Formulu

      Sil
  3. Eski erkek arkaşımla görüşmeden bu taktikleri uygulayabilir miyim ile yarar mı yani benimle görüşmek istemiyor çünkü :/

    YanıtlaSil